Johtamisen valmennuspolku | Tampereen hiippakunta

Johtamisen valmennuspolku

esimieskoulutus”Johtamisen valmennuspolku” on Tampereen hiippakunnan ja Kirkon koulutuskeskuksen järjestämä työssäoppimisen  valmennusohjelma kaikille johtamistehtävissä toimiville. Usean vuoden ajalle jaksottuva polku on tarkoitettu tukemaan johtamistyötäsi, näkemään omia vahvuuksiasi ja kehittämään itseäsi.

Valmennuspolku rakentuu pääpiirteittäin kuudesta eri modulista, jotka mahdollistavat sinulle tutkivan tilan ja työssä oppimisen johtamistyösi eri vaiheissa. Rakennekaavion aikajana on viitteellinen, mutta kuvaa ohjauksen keskimääräistä kestoa ja eri vaiheiden ajankohtia. Molempiin Kirjo-koulutuksiin, retriittiin ja johtamisvalmennukseen hakeudutaan normaalisti seurakunnan koulutussuunnitelman kautta.

Valmennuspolun tavoitteena on rohkaista sinua rohkeaan, vuorovaikutteiseen ja valmentavaan johtamiseen. Johtajuus ei ole vain rakenteita ja hallintolain tuntemista, vaan ennen kaikkea se on ihmissuhdetyönä kohtaamista, kuulemista, rohkaisua ja rohkeutta ottaa johtajuus. Näiden seikkojen johdosta tällä valmennuspolulla keskitytään paljon oman itsen syvempään ymmärtämiseen, suhteessa olemiseen ja sen merkitykseen johtamisessasi.

Valmennuspolku käynnistyy HEKS-päivästä, jolloin sinulla on mahdollisuus pysähtyä tarkastelemaan ammatillisen kasvusi suuntaa, uuden tehtävän herättämiä kysymyksiä sekä sinun oppimistarpeitasi vastaavaa valmennuspolkua. Uudessa johtamistehtävässä aloittaessasi, tiedustele HEKS-päivää suoraan kapitulista:

kirkkoherrat ja talouspäälliköt Ari.hukari@evl.fi

keskijohto: airi.raitaranta@evl.fi, mikko.sulander@evl.fi ja aija-leena.ranta@evl.fi

 

Tulevia tilaisuuksia, valmennuksia ja koulutuksia


Nämä mainitut ja muut johtamiseen liittyvät koulutukset ja tapahtumat löydät alla olevasta listauksesta. HUOM. Listauksessa on merkitty vain aloituspäivämäärät. Tarkista koulutuksen tiedoista muut päivämäärät.


Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta