Johtamiskoulutus | Tampereen hiippakunta

Johtamiskoulutus

0522-014a

KIRJO I johtamistehtäviin valmistava koulutus 6 op

Kirjo I on johtamistehtäviin valmistava koulutus, johon voivat osallistua kaikki johtamisesta kiinnostuneet ja varsinkin johtamistehtävissä aloittaneet. Koulutus on yhteinen kaikille ja on papeille samalla seurakuntatyön johtamisen tutkinto eli kirkkoherran tehtäviin pätevöittävä koulutus.

KIRJO II A johtaminen seurakunnassa 20 op

Kirjo II A on Tampereen hiippakunnan järjestämä koulutus kirkkoherran tehtävässä toimiville. Koulutuksessa osallistuja kehittää itsessään niitä taitoja ja sisäistää niitä tietoja, joiden avulla kykenee toimimaan seurakunnan toiminnallisena ja hallinnollisena johtajana sekä vahvistuu päivittäisjohtamisen taidoissa. Taloushallinnon ja keskijohdon johtamiskoulutuksen järjestää Kirkon koulutuskeskus. Lisätietoa niistä löydät täältä.

Johtamisvalmennus kirkkoherroille ja keskijohdolle 15 op

Johtamisvalmennus on tarkoitettu Kirjo II koulutuksen käyneille ja jo muutaman vuoden johtamistehtävissä toimineille. Sen tarkoituksena on tutkia omaa johtajuutta, kehittää valmentavaa johtamista ja tulla tietoiseksi omasta johtamiskäyttäytymisestä.

Johtamisretriitti

Johtaja syventää omaa tapaansa asettua kuulemaan itseään, työyhteisöä ja Jumalan puhuttelua tämän keskellä ja löytää kokemuksellisen työskentelyn kautta uusia näkökulmia ja tapoja ohjata työyhteisöä/työtiimiä kuuntelevaan ja tutkivaan tilaan työn äärellä.

 

 Tulevat johtamiskoulutukset Tampereen hiippakunnassa


Nämä mainitut ja muut johtamiseen liittyvät koulutukset ja tapahtumat löydät alla olevasta listauksesta. HUOM. Listauksessa on merkitty vain aloituspäivämäärä. Tarkista koulutuksen tiedoista muut päivämäärät.

 

Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta