Tervetuloa sunnuntaina Tampereen tuomiokirkkoon | Tampereen hiippakunta

Tervetuloa sunnuntaina Tampereen tuomiokirkkoon


Kevään Uusien työntekijöiden valmennus (UTV) huipentuu sunnuntaina juhlavaan messuun Tampereen tuomiokirkossa alkaen klo 10.00. Tervetuloa viettämään messua, jossa on mukana koko hieno kirkon uusien työntekijöitten valmennusryhmä.

Messussa diakonian virkaan heistä vihitään diakoniatyöntekijät Meri Kalanti Salpausselän seurakunnasta ja Marianne Knuuttila Tampereen Eteläisestä seurakunnasta. Pappisvirkaan vihitään Pekka Ikonen, Elias Riikonen, Kukka Salmiovirta, Sari Timonen ja Heidi Somervuori. Ikonen on kutsuttu palvelemaan Jämsän seurakunnassa, Riikonen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa, Salmiovirta Akaassa, Timonen Ylöjärvellä ja Somervuori Janakkalan seurakunnassa.

Muissa kirkon tehtävissä aloittaneita ovat kirjanpitäjä-toimistosihteeri Merja Nurkkala ja lapsityönohjaaja Tiia Ritola Kangasalan seurakunnasta, lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Sihvonen ja ylivahtimestari Markku Manne Pirkkalan seurakunnasta, kanttori Maria Tuokko Tampereen Eteläisestä seurakunnasta, suntio Jarmo Österman Lopen seurakunnasta.