Haussa kolme kirkkoherraa | Tampereen hiippakunta

Haussa kolme kirkkoherraa


Tampereen hiippakunnassa tuli tänään haettavaksi kolme kirkkoherran virkaa. Tampereen tuomiokapituli julisti avoimiksi Kuhmoisten, Kalvolan ja Nastolan seurakuntien kirkkoherran virat.

Kuhmoisten, Nastolan ja Kalvolan kirkkoherran virkoja voi hakea 30.10.2015 klo 15.00 asti. Tehtäviin haetaan ensisijaisesti KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella.

Kuhmoisiin ja Kalvolaan valitaan kirkkoherrat välillisellä vaalilla, Nastolan kirkkoherran vaali on välitön. Säännösten mukaan seurakunnan kirkkoherra valitaan ensisijaisesti välittömällä vaalilla, jossa äänioikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä seurakunnan jäsenillä. Kirkkovaltuuston tai seurakuntaneuvoston pyynnöstä tuomiokapituli voi kuitenkin päättää, että kirkkoherra valitaan vaalilla, jonka toimittaa kirkkovaltuusto tai seurakuntaneuvosto. Päätös välillisen vaalin toimittamisesta tulee tehdä ennen viran julistamista haettavaksi.

Kuhmoisten kirkkoherran virka julistettiin uudelleen haettavaksi, koska ensimmäisellä kierroksella virkaan tuli vain yksi hakemus. Aiempi hakemus otetaan huomioon Kuhmoisten virkaa täytettäessä.

Linkit viranhakuilmoituksiin ja hakulomakkeisiin löytää myös täältä.

 Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta