Hei nuori aikuinen: America Calling Right Now! | Tampereen hiippakunta

Hei nuori aikuinen: America Calling Right Now!


USA:n evankelis-luterilainen kirkko ELCA kutsuu jälleen ohjaajia kesän 2018 lastenleireille. Jos olet 18-30 vuotias vankan kristillisen vakaumuksen omaava, vaivannäköä kaihtamaton opiskeleva tai jo työllistynyt nuori aikuinen Tampereen hiippakunnassa, niin haepa heti tätä! Englantia pitää toki osata hyvin, ja omasta uskostaan täytyy kyetä keskustelemaan. Oikeaa fiilistä ei kannata odotella, sillä meiltä lähtee ainoastaan yksi ohjaaja. Valintaprosessi on vikkelä ja umpeutuu lopullisesti helmikuun alussa 2018.

Saapumispäivä Yhdysvaltoihin on 23. toukokuuta 2018, kotiinlähtö tapahtuu 15. elokuuta. Väliin jäävien noin 11 viikon aikana saat ensin kaksipäiväisen perehdytyksen Chicagossa. Samalla tapaat muita ELCA:n kansainväliseen leiriohjelmaan valittuja ohjaajia kaikilta mantereilta. Perehdytyksen jälkeen hiippakuntamme edustaja ohjaa 8-14 –vuotiaita lapsia vajaan kolmen kuukauden ajan Mar-Lu Ridgen leirikeskuksessa Marylandissa. Työ on kovaa sekä fyysisesti että psyykkisesti, ja vapaa-aikaa on niukasti. Vastineeksi tästä saat uusia ystäviä, vankkaa kansainvälistä kokemusta, elämyksiä, oivalluksia ja ideoita. Pääomaa, josta varmasti on tulevaisuudessa paljon iloa.

ELCA:n kansainvälinen leiriohjelma vastaa matkoista Yhdysvaltoihin ja takaisin. Pakettiin sisältyy sairausvakuutus, mutta omakin vakuutusturva on syytä päivittää. Leirirupeaman päätteeksi ELCA toteuttaa neljän päivän debriefing-jakson Chicagossa. Samalla pääset katselemaan leffoista tuttua maailmankaupunkia. Leirien aikana ELCA myös maksaa sinulle 45 USD per viikko.

Valintaprosessin hoitaa Tampereen hiippakunta. Nyt luuri käteen ja heti soittelemaan kansainvälisen työn asiantuntijalle Timo Frilanderille, puh. 040 182 3580. Voit myös meilailla, etunimi.sukunimi@evl.fi. Hakijoista valitsemme yhden pääehdokkaan ja yhden varahenkilön. Hakemukset ja CV:t viimeistään keskiviikkona 31. tammikuuta 2018.Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta