Kevään kalenterissa brunsseja, työpajoja, koulutusta, hengellistä ohjausta… | Tampereen hiippakunta

Kevään kalenterissa brunsseja, työpajoja, koulutusta, hengellistä ohjausta…


Tampereen hiippakunta järjestää kevään 2016 aikana yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisesti erilaista koulutusta, valmennusta ja työpajoja. Tapaamme teitä myös mielellämme eri puolilla hiippakuntaa aamupäivän brunsseilla.

Syksyn 2015 turvapaikanhakijoiden tulo Suomeen on monin tavoin näkynyt seurakuntien työssä. Sekä Lahdessa että Tampereella järjestettävissä koulutuspäivissä kokoonnutaan jakamaan ja oppimaan yhteisistä kokemuksista sekä katsomaan eteenpäin. Päivän aikana käsitellään muun muassa hyviä käytäntöjä, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä jaetaan tietoa maahanmuuton syistä ja islamista Euroopassa. Koulutus on avoin myös luottamushenkilöille ja seurakuntien vapaaehtoisille.

Parina kuluneena vuonna olemme kutsuneet yhteistyökumppaneitamme seuraksemme brunsseille niin kapitulissa Tampereella kuin muuallakin hiippakunnan alueella. Tänä vuonna jatkamme brunsseja eri puolilla hiippakuntaa. Kevään brunsseillamme ei välttämättä ole erityistä teemaa, vaan toivomme ennen kaikkea tapaavamme brunsseilla kumppaneitamme seurakunnissa, kuulevamme ajatuksianne ja toiveitanne meille. Kapitulin brunsseille kutsutaan kaikkia seurakuntien työntekijöitä.

Huhtikuun alun talouskoulussa paneudutaan seurakunnan talouden rakenteeseen, budjetin suunnitteluun, vastuuseen ja valvontaan ja talouden termistöön – seurakunnan talouden perustietoihin siis.

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Uusien työntekijöiden valmennus on tarkoitettu pappisvirkaan ja diakonian virkaan vihittäville sekä kaikille kirkon työssä ensimmäistä kertaa aloittaneille seurakuntien uusille työntekijöille. Kevään 2016 valmennus käynnistyy huhtikuun lopulla.

Lahden ja Tampereen seurakuntayhtymät sekä Tampereen hiippakunta järjestävät huhtikuun lopussa hengellisen ohjauksen ja virvoittumisen päivät, joiden teemana on Jumala kaaoksen reunalla. Päivien ohjelma koostuu hengellisen ohjauksen ja kontemplaation harjoituksista, hengellisen ohjauksen ryhmistä, rukoushiljaisuudesta ja yhteisistä rukoushetkistä. Koulutuksen kohderyhmänä ovat kaikki työntekijät.

Näihin ja muihin kevään tapahtumiin, koulutuksiin ja valmennuksiin voit tutustua täällä.

Koko kalenterimme löytyy täältä.Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta