Kutsuuko sinua hengellisen ohjauksen päivä tai henkilökohtaisesti ohjattu retriitti? | Tampereen hiippakunta

Kutsuuko sinua hengellisen ohjauksen päivä tai henkilökohtaisesti ohjattu retriitti?


Työn imua ja työssä uupumista? Ammatillinen ja hengellinen pimeän taival – mihin se kutsuu? Oman kasvuni ja kutsumukseni suunta? Leipääntyminen ja uskon pimeä yö? Millaista koulutus- ja ohjauspolkua pitkin voisin jatkaa eteenpäin? Missä minä olen nyt? Minkä aika on minun elämässäsi juuri nyt? Millaista työtä Jumala ja elämä minussa salatusti tekee?

 

Hengellisen ohjauksen päivissä hiippakunta kutsuu keski-iän taitekohtaa eläviä tai 6-10 vuotta kirkon työssä palvelleita seurakunnan työntekijöitä hetkeksi vetäytymään sekä tutkimaan ja syventämään omaa ammatillista, persoonallista ja hengellistä matkaa.

Hengellisen ohjauksen päivä voidaan järjestää myös ryhmälle, esimerkiksi seurakunnan työyhteisölle. Lisätietoja voi kysyä tuomiokapitulista.

Henkilökohtaisesti ohjatussa retriitissä on tilaa hiljaisuudelle, omalle rukoukselle ja Raamatun tekstien mietiskelylle sekä keskusteluille ohjaajan kanssa päivittäin. Retriitissä on tavoitteena oman spiritualiteetin ja hengellisen matkan hahmottuminen sekä kutsumuksen syveneminen.

johtfoor

 

50:n portilla – hengellisen ohjauksen päivä 47–52 –vuotiaille 12.5.2015

Hiippakunta kutsuu keski-iän taitekohtaa eläviä seurakunnan työntekijöitä hetkeksi vetäytymään hengellisen ohjauksen päivään (max. 35 osallistujaa/vuosi). Pappilanniemen tilat ja luontopolut, Rapolan harju ja Sääksmäen keskiaikainen kivikirkko mahdollistavat pysähtymisen ja kuuntelemaan asettumisenö. Ohjaajina Jussi Holopainen, Ari Hukari, Sakari Löytty ja Aija-Leena Ranta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä

 

Kun kaivo kuivuu? – hengellisen ohjauksen päivä 6-10 vuotta kirkon työssä olleille 15.9.2015

Hiippakunta kutsuu ja kustantaa ylöspidon kaikille 6-10 vuotta kirkon työssä olleille seurakunnan työntekijöille Tampereen hiippakunnassa (max. 35 osallistujaa/vuosi). Pappilanniemen tilat ja luontopolut, Rapolan harju ja Sääksmäen keskiaikainen kivikirkko mahdollistavat pysähtymisen ja kuuntelemaan asettumisen. Ohjaajina Jussi Holopainen, Tuulia Matilainen, Airi Raitaranta ja Mikko Sulander.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä

 

Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti Parinpellossa 28.10.-1.11.2015

Henkilökohtaisesti ohjatussa retriitissä on tilaa hiljaisuudelle, omalle rukoukselle ja Raamatun tekstien mietiskelylle sekä keskusteluille ohjaajan kanssa päivittäin. Minkä aika on sinun elämässäsi juuri nyt? Millaista työtä Jumala ja elämä sinussa salatusti tekee? Parinpellon ympäristö mahdollistaa vaeltamisen monipuolisessa luonnossa ja keskiaikainen kivikirkko itsessään kutsuu kuuntelemaan ja ihmettelemään. Ignatiaaniset ohjaajat Jussi Holopainen ja Esa Kekki.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä

 

 

 Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta