Leiriohjaajaksi USA:aan kesällä 2014 | Tampereen hiippakunta

Leiriohjaajaksi USA:aan kesällä 2014


Leirielämää, kesätyötä, Amerikan ihmeitä, uusia ideoita, uskon yhteyttä, kulttuurikokemuksia, monenlaisia näkökulmia, mielenkiintoisia kohtaamisia – kiinnostuitko? Kesällä 2014 Tampereen hiippakunnasta 1-2 nuorta aikuista saa mahdollisuuden kokea elämystäyteisen kesän leiriohjaajana ystävyyshiippakunta Delaware-Marylandin leirikeskuksessa Mar-Lu Ridgessä USA:ssa.

Kuka voi hakea leiriohjaajaksi?

Voit hakea leiriohjaajan paikkaa, jos olet 18-30-vuotias opiskelija tai työssä kävijä (valitettavasti työttömille ei voida myöntää viisumia) Tampereen hiippakunnasta.

Mitä leiriohjaaja tekee?

Leiriohjaaja kuuluu leirikeskuksen henkilökuntaan 11 viikkoa. Tehtäviin kuuluu valvoa ja ohjata 8-14 v. lapsia. Leirillä voi käyttää omia lahjojaan esim. raamattuopetuksissa, jumalanpalveluksissa, musiikissa ja erilaisissa vapaa-ajan aktiviteeteissä. Luonteva osa leiriohjaajan tehtävää on kertoa omasta uskostaan ja kulttuuristaan lapsille, nuorille ja aikuisille. Tarvittaessa leiriohjaajat ovat myös satunnaisesti mukana auttamassa mm. ruuanlaitossa tai kiinteistötehtävissä.

Mitä työ vaatii?

Tehtävässä tarvitset hyvää englanninkielen taitoa. Hakijoilta edellytetään avoimuutta ja joustavuutta uudessa ympäristössä. Hakijoiden toivotaan myös ymmärtävän, että työ voi olla fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti vaativaa ja että omaa aikaa ja yksityisyyttä on rajoitetusti.

Millainen on työaika?

Leiriohjaajat ovat USA:ssa 24.5.-9.8.2014. Tuohon aikaan sisältyy varsinaisen leirityön lisäksi 2 päivän etukäteisorientaatio Chicagossa sekä 4 päivän loppukokoontuminen ja tutustuminen Chicagoon kesän päätteeksi. Vapaa-aikaa leiriohjaajilla on lähinnä lauantaisin ja osin sunnuntaisin.

Millaiset ovat kustannukset ja palkkio?

Leiriohjaajat saavat ilmaiset matkat Helsingistä eteenpäin eli heille kustannetaan menopaluulennot Suomesta USA:aan sekä liikkuminen USA:ssa. Lisäksi leiriohjaajille maksetaan palkkiota 35 $/viikossa. Leirillä on täysihoito. Leiriohjaajille on otettu myös sairasvakuutus.

Miten tehtävää haetaan?

Lähetä englanninkielinen vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 7.2.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sakari.vanhanen@evl.fi. Otsikoi viesti ”Leiriohjaajaksi USA:aan”. Liitä hakemukseen myös suosittelijan (esim. seurakuntasi työntekijä) yhteystiedot. Tarvittavat hakijoiden haastattelut ovat viikolla 7, jonka jälkeen hiippakunnassa tehdään valinta, ketä tehtävään esitetään. The ELCA International Camp Counselor Program vastaa virallisista päätöksistä ja käytännön järjestelyistä.

Lisätietoja?

Lisätietoja voit kysyä myös Delaware-Marylandin ystävyyshiippakunnan yhteyshenkilöiltä:
tiedottaja Sakari Vanhanen, puh. 044 7868 120, sakari.vanhanen@evl.fi
johtava diakoniatyöntekijä Henriikka Tarri, puh. 050 544 3481, henriikka.tarri@evl.fi

Camp councelor program info
Camp councelor program info
Camp-councelor-program-info.pdf
65.9 KiB
Lisätietoja...Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta