Messukylän seurakunnan seurakuntapastori | Tampereen hiippakunta

Messukylän seurakunnan seurakuntapastori


Messukylän seurakunta on yksi Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän neljästä suomenkielisestä seurakunnasta. Seurakunta on jaettu viiteen toiminnalliseen lähikirkkoon. Seurakunnassamme on noin noin 41 000 jäsentä ja 75 työntekijää, joista 14 pappia.

Messukylän seurakunnassa on avoinna
SEURAKUNTAPASTORIN VIRKA

Yleisen seurakuntatyön lisäksi seurakunta edellytää valittavalta halukkuutta ja osaamista rippikoulujen pitämiseen. Työalavastuussa korostuu nuorten ja nuorten aikuisten parissa tehtävä työ sekä yhteistyö koulujen kanssa. Työntekijältä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja myös verkossa ja sosiaalisessa mediassa, tiimityöskentelytaitoja, sekä innostavaa ja kehittävää työotetta. Lähimmät työtoverit ovat nuorisopastori ja johtava nuorisotyönohjaaja.

Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukainen. Valinnassa voidaan soveltaa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valittavan on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan seurakuntayhtymän työterveyslääkäriltä. Virka täytetään 1.12.2018 lukien tai sopimuksen mukaan.

Ilmoittautumiset tulee toimittaa 19.10.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti.

Haastattelut pidetään erikseen kutsuttaville 29.10.2018. Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava kappalainen Ari Rantavaara 050 5476094, ari.rantavaara@evl.fi ja 9.10. alkaen kirkkoherra Juha Vuorio, 050 554 2446, juha.vuorio@evl.fiEvankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta