Työntekijälle | Tampereen hiippakunta

Työntekijälle

airietusivuTampereen hiippakunta tarjoaa seurakuntien työntekijöille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää itseään ja tutkia omaa työtään.

Painopiste työn kehittämisessä on ohjaus- ja konsultointipalveluissa. Ne ovat hyviä mahdollisuuksia, mikäli koet tai työtiiminä koette tarvetta pysähtyä tutkimaan omaa työtä. Muutostilanteissa tai hankalassa työtilanteessa ulkopuolisesta henkilöstä voi olla erinomainen apu. Linkeistä löydät lisätietoa mainituista tukipalveluista. Johtajille tarkoitetut ohjaus- ja tukipalvelut löydät täältä.

Hiippakunta järjestää tehtävään tai johonkin teemaan liittyviä tapaamisia pitkin vuotta. Näistä saat lisätietoa tapahtumakalenterista, Koulutus-sivulta sekä hiippakunnan kehittämisasiantuntijoilta. Mikäli toivot jonkin tietyn työntekijäryhmän tapaamista tai jonkin aiheen käsittelyä, siitä kannattaa olla yhteydessä hiippakuntaan. Olemme järjestäneet tilauksesta ohjausta esimerkiksi taloushallinnon kysymyksissä.

Suurimman osan työntekijöille järjestettävistä koulutuspalveluista tarjoavat Kirkon koulutuskeskus sekä monet kirkon alan järjestöt.

 


Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta