Piispa ja tuomiokapituli hyväksyivät vihkimystä hakevia ordinaatiovalmennukseen | Tampereen hiippakunta

Piispa ja tuomiokapituli hyväksyivät vihkimystä hakevia ordinaatiovalmennukseen


Piispa Matti Repo on keskiviikkona päättänyt hyväksyä diakonian viran ordinaatiovalmennukseen Jenni Kaarenojan, joka työskentelee Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa, Risto Nikulan, joka on Keski-Lahden seurakunnan palveluksessa, Sanna Tiaisen, joka on Messukylän seurakunnan palveluksessa ja siirtyy Lempäälän seurakuntaan kesäkuun alussa sekä Antti Vanhalan, joka on Eteläisen seurakunnan palveluksessa.

Tuomiokapituli on tänään myös hyväksynyt Ralf-Eerik Frimanin, Iina Jokilaakson, Severi Laakson, Suvi Pynttärin, Katja Verhon, Virpi Vikmanin, Olli Viljakaisen ja Johanna Väyrysen pappisvihkimyksen ordinaatiovalmennukseen.

Friman on saanut vokaation määräajaksi Tampereen seurakuntayhtymän seurakuntapastorin virkaan ajalle 29.5.-31.12.2016. Jokilaaksolla on vokaatio määräajaksi Lammin seurakunnan seurakuntapastorin virkaan ajalle 29.5.2916-30.11.2016. Laakso on saanut vokaation määräajaksi Tampereen Eteläisen seurakunnan kappalaisen virkaan ajalle 29.5.-31.12.2016 ja Pynttäri määräajaksi Nokian seurakunnan seurakuntapastorin virkaan ajalle 29.5.-29.12.2016. Verho on saanut vokaation määräajaksi Hauhon seurakunnan seurakuntapastorin virkaan ajalle 1.6.2016-31.8.2017 ja Vikman on saanut vokaation seurakuntapastorin virkaan Hattulan seurakuntaan ajalle 1.6.-31.12.2016. Viljakaisen vokaatio on määräajaksi Tampereen seurakuntayhtymän seurakuntapastorin virkaan ajalle 1.8.2016-30.6.2018. Lisäksi hän on saamassa vokaation Harjun seurakunnan määräaikaiseen seurakuntapastorin virkaan kesä- ja heinäkuuksi. Väyrynen on saamassa vokaation määräajaksi Hollolan seurakunnan seurakuntapastorin virkaan.

Lue myös Uusien työntekijöiden kevään valmennus alkoi piispantalossa

 Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta