Surunvalittelut Afganistanissa surmattujen omaisille | Tampereen hiippakunta

Surunvalittelut Afganistanissa surmattujen omaisille


Piispa Matti Repo esittää surunvalittelut Tampereen hiippakunnan puolesta Afganistanissa surmattujen omaisille.

Järkyttävä uutinen Afganistanista on pysäyttänyt ja mykistänyt monia. Kaksi kirkkomme matkaan siunaamaa työntekijää on joutunut terroriteon uhriksi. On käsittämätöntä, että hyvää tekemään ja ihmiskuntaa palvelemaan lähetetyt uskonsisaret otettiin vihan ja väkivallan kohteeksi. Pyydän saada esittää surunvalittelut heidän omaisilleen Tampereen hiippakunnan puolesta. Olkoon hyvä Jumala lähellä ja kannatelkoon heitä rakkaudellaan heidän menetettyään läheisensä. Olkoot seurakuntiemme esirukoukset heidän voimanaan, kun mitään inhimillistä lohtua tai selitystä ei kukaan pysty antamaan.

Tahdon myös siunata Kansanlähetyksen työtä, jota se toteuttaa usein vaikeassa ja vaarallisessa ympäristössä. Monien mieleen lienee tänään palannut Barendsenin pariskunnan surma Afganistanissa v. 1980. Suokoon Jumala edelleen Kansanlähetykselle Henkensä voimalla rohkeutta ja viisautta julistaa sitä rakkautta, joka on tullut ilmi hänen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa.

”Mikä voi erottaa meidät Kristuksen rakkaudesta? Tuska tai ahdistus, vaino tai nälkä, alastomuus, vaara tai miekka? On kirjoitettu: — Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken aikaa, meitä kohdellaan teuraslampaina. Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut. Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” (Room. 8:35-39)

 Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta