Tampereen tuomiokapituli tilapäistiloissa elokuusta marraskuuhun | Tampereen hiippakunta

Tampereen tuomiokapituli tilapäistiloissa elokuusta marraskuuhun


Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin tilat remontoidaan loppukesän ja syksyn aikana 2013. Remontti alkaa 1.8.2013 ja takaisin tiloihin päästään muuttamaan toivottavasti marraskuun aikana. Kapitulista poistuvat remontin yhteydessä yksittäiset työhuoneet ja toimisto muuttuu monikäyttötilaksi. Jäljelle jäävään tilaan rakennetaan ohjaus-, neuvottelu- ja koulutustiloja.

Tilapäistilat Finlaysoninkujalla

Remontin aikana osa tuomiokapitulin henkilökunnasta muuttaa tilapäistiloihin Tammerkosken partaalle osoitteeseen Finlaysoninkuja 9, 4 kerros. Käytännössä väistötiloihin muuttavat vastaanottosihteeri, piispan sihteeri ja taloussihteeri. Muut työntekijät tekevät pääasiallisesti etätyötä remontin ajan. Konsultaatioita ja työnohjauksia varten on väistötiloissa olemassa yksi huone. Tuomiokapitulin kollegion istunnot järjestetään remontin aikana piispantalossa Pyynikillä.

1.8.–30.11. välisenä aikana tuomiokapituliin sovituista tapaamisista olemme yhteydessä asianomaisiin henkilöihin ja varmistamme tapaamispaikan. Mikäli olet epävarma sovitusta tapaamisestasi, kannattaa ottaa yhteyttä ko. henkilöön ja varmistaa tapaamispaikka.

Puhelinnumeroita poistuu elokuun alusta käytöstä.

Käyttöön lankanumeroista jäävät vain: kapitulin vaihde (03) 238 1100 sekä alanumerot (03) 238 1130 (Sanna), (03) 238 1162 (Helena) ja (03) 238 1163 (Pirjo). Muut työntekijät tavoittaa puhelimella jatkossa vain matkapuhelinnumeroista. Postia voi lähettää edelleen vanhaan osoitteeseen: Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere.

Tuomiokapituli on suljettuna kesälomien takia 22.7. – 2.8.2013.

Osa muutosprosessia

Tilojen remontointi on osa suurempaa kapitulin muutosprosessia. Haluamme nähdä työmme yhteisenä ja olla osaltamme poistamassa raja-aitoja. Kapituli ei ole enää vain hiippakunnallinen hallintokeskus vaan ennen kaikkea seurakunnille palveluja tarjoava kehittämiskeskus. Haluamme tilaremontin myötä parantaa mahdollisuuksiamme tarjota laadukkaita ohjaus-, konsultointi- ja koulutuspalveluja seurakuntien käyttöön.

Tuomiokapitulin tilapäistila os. Petrasol Business Center, Finlaysoninkuja 9, 4krs. TampereEvankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta