Tervetuloa sunnuntaina Tampereen tuomiokirkkoon | Tampereen hiippakunta

Tervetuloa sunnuntaina Tampereen tuomiokirkkoon


Kevään Uusien työntekijöiden valmennus (UTV) huipentuu sunnuntaina juhlavaan messuun Tampereen tuomiokirkossa alkaen klo 10.00. Tervetuloa viettämään messua, jossa on mukana koko hieno kirkon uusien työntekijöitten valmennusryhmä.

Messussa diakonian virkaan heistä vihitään diakoniatyöntekijät Meri Kalanti Salpausselän seurakunnasta ja Marianne Knuuttila Tampereen Eteläisestä seurakunnasta. Pappisvirkaan vihitään Pekka Ikonen, Elias Riikonen, Kukka Salmiovirta, Sari Timonen ja Heidi Somervuori. Ikonen on kutsuttu palvelemaan Jämsän seurakunnassa, Riikonen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa, Salmiovirta Akaassa, Timonen Ylöjärvellä ja Somervuori Janakkalan seurakunnassa.

Muissa kirkon tehtävissä aloittaneita ovat kirjanpitäjä-toimistosihteeri Merja Nurkkala ja lapsityönohjaaja Tiia Ritola Kangasalan seurakunnasta, lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Sihvonen ja ylivahtimestari Markku Manne Pirkkalan seurakunnasta, kanttori Maria Tuokko Tampereen Eteläisestä seurakunnasta, suntio Jarmo Österman Lopen seurakunnasta.Evankelis-luterilainen kirkko
Sakasti kirkon työntekijöille
Kirkon koulutuskalenteri
Kirkko Facebookissa
Kirjaudu sisään
Hiippakunnan yhteystiedot
Hiippakunnan koulutuskalenteri
Lomakkeita, ohjeita ja materiaaleja
Ohjeet pappisvihkimyksen hakemisesta
Työnohjaus
Piispantarkastukset
Uusille työntekijöille
Tuomiokapitulin päätökset
Uutisia hiippakunnasta
Kehityskeskustelualusta
Avoimet työpaikat
Arkisto
Lähetä palautetta
Tampereen hiippakunta | Eteläpuisto 2c, 33200 Tampere | email: tampere.tuomiokapituli@evl.fi
Sivujen toteutus: Tampereen hiippakunta